11. 05. 2009

Subjekty:
ČSOB

ČSOB prodlužuje nabídku hypoték od 5,09 %

Zvýhodněná úroková sazba začínající již na 5,09 % platí pro hypoteční úvěry do 85% hodnoty zástavy nemovitosti s tříletou či delší fixací. ČSOB tímto přidala další výhodu k těm, které již běžně nabízí při vyřízení hypotéky (výpis z katastru nemovitostí a snímek z katastrální mapy i ocenění bytu pomocí cenové mapy zdarma a ihned na pobočce).  „Zaznamenali jsme velký zájem klientů o hypotéky se zvýhodněnou sazbou. Abychom uspokojili zvýšenou poptávku v jarním období a vyhověli tak všem zájemcům, rozhodli jsme se akci o deset dní prodloužit,“ uvedl Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Bydlení, úvěry a platební komfort ČSOB.

Každý, kdo využije ČSOB Hypotéky, nebo ČSOB Půjčky na lepší bydlení se zároveň zařadí do soutěže, která bude probíhat do 30. června. Výhrou je návrh interiéru v hodnotě 35 000 korun. Každý týden se bude losovat jeden šťastný výherce. Celkem 13 vylosovaných klientů se tak bude moci pochlubit novým vzhledem bydlení od designérů pořadu „Jak se staví dům/sen“.

Pro klienty, kteří potřebují nižší částku na úpravu svého stávajícího bydlení je připravena ČSOB Půjčka na lepší bydlení. Do konce května si ji mohou klienti sjednat bez jakýchkoliv poplatků za její zřízení, pokud si půjčí částku od 100 000 korun výš.