10. 03. 2010

DIRECT Pojišťovna zahajuje vlnu letošních novinek

„DIRECT Pojišťovna je třetí nejrychleji rostoucí neživotní pojišťovnou v ČR, což potvrzuje atraktivitu přímého prodeje. Chceme navázat na dobré výsledky předchozího roku a klientům i nadále nabízet cenově výhodné produkty i jednoduchý a rychlý způsob sjednání. Naším cílem je postupné rozšiřování produktového portfolia a pokrytí klíčových oblastí neživotního pojištění, proto v druhé polovině letošního roku představíme produktovou novinku v podobě cestovního pojištění,“ říká Ján Čarný, generální ředitel DIRECT Pojišťovny.

DIRECT Pojišťovna nově nabízí pojištění denní dávky při pobytu v nemocnici jako součást úrazového pojištění. Denní dávka za dobu hospitalizace v souvislosti s úrazem ve výši 100 Kč je od března automaticky zahrnuta v ceně úrazového pojištění všech sedadel ve voze.

Mezi novinky, které DIRECT Pojišťovna uvedla v březnu, patří také klienty velmi žádané rozšíření rozsahu krytí pojištění všech skel o vandalismus. Riziko vandalismu je tak nyní automaticky kryto v připojištění všech skel automobilu, které je nově nabízeno ke všem balíčkům autopojištění.

Klienti, kteří mají obavy o svou drahou elektroniku, mohou využít novinky v nabídce DIRECT Pojišťovny, kterou je připojištění rizika přepětí a zkratu. Toto připojištění je nově zahrnuto v ceně balíčku DIRECT domov MAXI, který tak nabízí plnou ochranu pojištění majetku.

REKLAMA

„Pečlivě sledujeme vývoj trhu a vyhodnocujeme zpětnou vazbu zákazníků. Na základě těchto poznatků přizpůsobujeme naši nabídku pojištění automobilů i majetku. Vedle zdokonalování nabídky připojištění nově rozšiřujeme i limity pojistného krytí,“ říká Hana Kovářová, ředitelka oddělení Business development DIRECT Pojišťovny.

Stejně jako u pojištění všech skel rozšiřuje DIRECT Pojišťovna limity krytí také u čelního skla automobilu – nově nabízí částky 2 500 a 7 500 Kč. Aktuálně lze tedy vybírat z limitů 2 500, 5 000, 7 500, 10 000, 15 000 a 30 000 Kč. Novinkou je rovněž možnost připojistit si ke všem produktovým balíčkům autopojištění půjčovné, a to v limitech 5 000, 10 000 a 30 000 Kč.