15. 06. 2011

Subjekty:
EKOSPOL

EKOSPOL s předstihem dokončil krásné byty s výhledem do zámecké zahrady

Slavnostní otevření bytového areálu proběhlo dne 14. června 2011 za účasti novinářů a významných osobností veřejného života. Úvodní projevy přednesli JUDr. Jan Wagner, náměstek ředitele Státního fondu rozvoje bydlení a Ing. Jan Sadil, generální ředitel a předseda představenstva Hypoteční banky.

S polečnost EKOSPOL a projekt, postavený výhradně z vlastních finančních prostředků, dále ocenili Ing. Bohuslav Štancl, MBA, obchodně technický ředitel Svazu podnikatelů ve stavebnictví, a František Švarc, starosta městské části Praha-Vinoř. Za zhotovitele stavby, stavební společnost BAK, pak promluvil její generální ředitel a místopředseda představenstva Ing. Dušan Čížek, MBA. Bližší charakteristiku bytového areálu a zároveň ocenění výborné spolupráce s dodavatelem stavby, která vedla až k dokončení celého projektu s více než měsíčním předstihem, vyzdvihl Ing. Zdeněk Janda, vedoucí manažer projektu ze společnosti EKOSPOL. Závěrečné slovo a poděkování všem spolupracovníkům, kteří se na realizaci a prodeji dalšího úspěšného rezidenčního projektu podíleli, na závěr přednesl RNDr. Evžen Korec, CSc., generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL.

Vinoř: kvalitní byty za rozumnou cenu!

O kvalitě bytů v projektu Viladomy u Vinořského zámku nejlépe svědčí jeho prodejní výsledky. „V době, kdy řada developerů v hlavním městě eviduje stovky neprodaných bytů a výstavbu svých projektů raději záměrně prodlužují, zbývají v našem projektu dokončeném o více než měsíc dříve pouze poslední volné byty,“ zdůrazňuje Evžen Korec. Klíčem k ojedinělému úspěchu je podle Korce optimální poměr ceny a kvality. „Pečlivě sledujeme všechny projekty konkurence a ceny našich bytů stanovujeme vždy tak, aby byly jednoznačně nejnižší,“ vysvětluje Evžen Korec a dodává, že zejména v dnešní nejisté době hraje zásadní roli také kvalita: „Výstavbu našich bytů zadáváme výhradně prověřeným dodavatelům, o nichž víme, že staví kvalitně. Díky tomu získáváme zhruba pětinu našich klientů díky pozitivním referencím těch, kteří od nás byt koupili dříve a dnes již spokojeně bydlí.“

Letos dokončí EKOSPOL ještě dva další projekty

Obdobně se daří i dalším projektům v nabídce společnosti EKOSPOL, které budou dokončeny v letošním roce. Již za měsíc bude slavnostně otevřen bytový areál Viladomy Uhříněves I se 78 byty, z nichž již nyní zbývají pouze poslední 3 neprodané. Projekt tak bude v době dokončení s největší pravděpodobností úplně vyprodán! Na podzim pak EKOSPOL dokončí rezidenční areál Nový Park Písnice A s celkem 109 byty, kde je již nyní prodáno téměř 85 % všech bytů.

Koncepce projektu: Bydlení s výhledem na zámeckou zahradu

Komorní bytový areál Viladomy u Vinořského zámku nabízí celkem 58 kvalitních nových bytů. Každý byt má balkon či terasu, byty v přízemí mají navrženy atraktivní předzahrádky. Malebná lokalita Vinoře nabízí výhled na zámeckou zahradu, bezprostřední blízkost přírodní rezervace Vinořský park a kompletní občanskou vybavenost přímo v místě. Dobrá dopravní dostupnost je zajištěna stanicí metra trasy „C“ Letňany vzdálenou jen 10 minut jízdy autobusem.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu