24. 05. 2010

Subjekty:
EKOSPOL

EKOSPOL zahájil výstavbu dvou nových bytových projektů

Vysoká předprodanost a financování z vlastních zdrojů

Oba právě zahájené bytové projekty charakterizuje vysoká předprodanost ještě před začátkem výstavby a financování výhradně z vlastních zdrojů, tedy tradiční přednosti developerské společnosti EKOSPOL a.s.

Ze 78 bytů v projektu Viladomy Uhříněves je již prodáno 35 bytů, tedy téměř 45 %. U Viladomů u Vinořského zámku je z 58 bytů prodáno 18, což představuje předprodanost přes 31 %.

Viladomy u Vinořského zámku nabídnou bydlení v krásné lokalitě plné přírodních i historických památek na okraji městské části Praha – Vinoř. Celkem 58 bytů ve třech třípodlažních viladomech se stane novou architektonickou dominantou při vjezdu do Vinoře směrem z centra Prahy. U většiny bytů v 1. podlaží jsou navrženy velmi žádané předzahrádky zajišťující harmonické propojení projektu s okolní zelení, v horních podlažích pak najdeme luxusní terasy s unikátním výhledem do okolí. V suterénech domů je navrženo 40 garážových stání a další prostory vybavenosti pro nové obyvatele.

První etapa bytového projektu Viladomy Uhříněves nabídne 78 nových bytů umístěných v nádherné mikrolokalitě v sousedství luxusní vilové čtvrti. Bude tvořena čtyřmi viladomy s dvěma podlažími a třetím ustupujícím podlažím. Architektonické řešení je koncipováno tak, aby se domy staly harmonickým prvkem v okolní zástavbě a citlivým propojením bytových domů se stávajícími vilami. Součástí bytů v přízemí jsou velké předzahrádky, které dává EKOSPOL k bytům zdarma. Byty v horních podlažích mají díky ustupujícím patrům rozlehlé terasy.

Další projetky se začnou stavět na podzim

EKOSPOL plánuje v letošním roce zahájit výstavbu ještě 3 dalších bytových areálů. Půjde o celkem 109 bytů v projektu Nový Park Písnice, 180 bytů v projektu Panorama Kyje II a 136 bytů v projektu Nové Měcholupy II. Také bytové projekty v Kyjích a v Písnici charakterizuje velmi vysoká předprodanost ještě před zahájením výstavby, která již dnes u obou přesahuje 66 %.

Bytový areál Nové Měcholupy II se teprve začne prodávat, a to již počátkem června 2010.