17. 02. 2009

EMC pod novým vedením

„Mým hlavním úkolem pro tento rok je další rozšíření portfolia služeb v oblasti ePR a personalistiky,“ řekl dnes Pavel Kočiš, nový výkonný ředitel EMC a.s. Před svým příchodem do EMC Group působil jako výkonný ředitel PR agentur Knight & Svoboda a BTL a jako kreativní ředitel TV Nova a Ogilvy & Mather. Vzdělání získal na katedře filmové a televizní scénáristiky a dramaturgie FAMU. Pavel Kočiš (38) je ženatý, má jednu dceru. Hovoří plynně anglicky a mezi jeho koníčky patří literatura a myslivost.

„V nové pozici se chci více soustředit na nové projekty a rozvoj dceřiných společností,“ uvedl Jan Strnad, Managing Partner EMC a.s. Před EMC Jan Strnad působil jako ředitel agentury Madison, která byla součástí reklamní agentury Young & Rubicam. Ještě před tím  působil na Velvyslanectví USA v Praze jako Political Consultant a poradce. Vystudoval Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovy a semestr na Harvardské universitě se zaměřením na Public Relations, Public Affairs a komunikaci politických kampaní. Jan Strnad (46) má dva syny, hovoří plynně anglicky a mezi jeho koníčky patří squash, fotbal a myslivost.