05. 03. 2009

FINEP zahajuje prodej luxusních bytů v projektu Rezidence Císařka – bytový dům

Dispoziční řešení je od 1+kk o rozloze 30 m2 po 4+kk o rozloze 120 m2. Společnost FINEP nabízí zájemcům o koupi domů kompletní servis spojený se zajišťováním hypotečního úvěru.

„Zvláštností třetí fáze projektu je, že nabídne velmi omezený počet bytů. Chtěli jsme vytvořit bytový dům, kde lidé budou znát své sousedy. Soustředili jsme se na maximální komfort bydlení a souznění domu s okolím,“ říká Pavla Temrová, tisková mluvčí společnosti FINEP.

Ke každému bytu náleží garážové stání, k bytům velikosti 4+kk jsou k dispozici stání dvě. K přízemním bytům patří předzahrádka, byty v nadzemních podlažích mají k dispozici balkony a terasy s panoramatickým výhledem na Prahu.   „Architektonické řešení čtyřpatrového domu klade důraz na světlo. Přední vstupní část domu je prosklená a koresponduje s pláštěm ze dřeva, obkladu a umělého kamene. Vnitřní prostory jsou vyvedené v keramické dlažbě. Dům je určen lidem, kteří chtějí žít obklopeni zelení a přitom nedaleko od centra města. Díky výborné dostupnosti služeb je bydlení ideální pro rodiny,“ říká Pavla Temrová.

Rezidence Císařka se nachází na vynikající adrese, v ulici Na Císařce na rozhraní Motola, Strahova a Hřebenek. Kombinuje vynikající dostupnost do centra města (5 minut autem) s bydlením v blízkosti přírody. Přímo za objektem se nachází přírodní památka Skalka a nedaleko je také park Ladronka, který nabízí široké možnosti sportovního vyžití.

Velmi dobře přístupná Plzeňská a také Bělohorská ulice, propojené ulicí Podbělohorskou, představují i nejdůležitější dopravní spojnice jak s centrem Prahy, tak se všemi hlavními výpadovkami mířícími na západ, ať už jde o Plzeň, Karlovy Vary nebo o Pražský okruh s návazností na Slaný a letiště v Ruzyni. V těsné blízkosti, přímo před vjezdem do areálu, se nachází autobusová zastávka Spiritka, západním směrem je pak zastávka Weberova. Obě autobusové linky zajišťují přímé spojení na metro B (Anděl) během 7 až 10 minut. Nejbližší sportovní a rekreační plochy jsou během několika minut dosažitelné pěšky či na kole.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu