17. 08. 2009

Subjekty:
FINEP HOLDING

FINEP zkolaudoval projekt Malý Háj v pražské čtvrti Štěrboholy

„Malý Háj patří k našim nejdostupnějším projektům. Nabízí nekompromisní kvalitu provedení stavby v atraktivně se rozvíjející lokalitě. Oblast má značný potenciál a je prakticky jisté, že se koupené byty velmi dobře zhodnotí. Projekt je atraktivní pro všechny klienty, kteří hledají špičkové a přitom dostupné bydlení,“ říká obchodní ředitel společnosti FINEP, Vladimír Zuzák.

Projekt Malý Háj nabízí byty od 1+kk o rozloze 30 m2 až po luxusnější 4+kk o rozloze 120 m2. „Každý byt má předzahrádku, balkon nebo terasu. Byty ve vyšších patrech disponují většími ustupujícími terasami a velkými francouzskými okny. Samozřejmostí je vysoký standard provedení interiérů a prodloužená tříletá záruka. Velkou výhodou projektu je zázemí v podobě široké sítě služeb, sportovišť, a výborná dopravní dostupnost do centra Prahy,“ uvádí tisková mluvčí FINEP Pavla Temrová. Mezi bytovými domy vzniklo hřiště s posezením a odpočinkovými lavičkami. Okolí obohatilo také stovky stromů a keřů, které jsou v okolí objektu vysázeny. Klidné bydlení nebudou rušit ani stovky zaparkovaných aut. Dostatek parkovacích míst zajistí podzemní garáže.

„Projekt kombinuje dobrou pořizovací cenu a dostupnost služeb i sportovišť. Proto je Malý Háj vhodným domovem pro mladé jednotlivce i rodiny. Právě tyto skupiny mají na služby nejvyšší nároky,“ sděluje Pavla Temrová. V těsné blízkosti bytového projektu se nachází nákupní centrum Europark Štěrboholy, které nabízí kompletní infrastrukturu služeb, od širokého spektra obchodů přes kavárny či restaurace, až po lékárnu otevřenou 7 dní v týdnu. V blízkosti se nachází i mateřská škola, která bude zrekonstruována a rozšířena, a také základní škola. Širokou paletu služeb doplňuje nový sportovní areál, kterému dominuje víceúčelová sportovní hala.  Jeho součástí je také hřiště s umělou trávou třetí generace a dva tenisové kurty s antukovým povrchem.

Štěrboholský Malý Háj má vynikající dopravní dostupnost do Prahy i jejího okolí. Přímo u nového bytového komplexu se nachází stanice autobusů linek MHD. Všechny autobusy jedou do centra Prahy přes zastávky Metra rasy A Skalka nebo Depo Hostivař, které jsou v dosahu do 10 minut jízdy. Příjezd pro automobily byl pro tuto lokalitu vyřešen již s výstavbou nákupního centra Europark Štěrboholy, které je přístupné jak ze Štěrboholské spojky, tak i hlavního obchvatu Prahy – Jižní spojky.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu