19. 04. 2010

Subjekty:
Hypoteční banka

Hypoteční banka dává slevy z úrokové sazby za každý započatý milion korun

Podobná akce se loni setkala u klientů s velkým zájmem. Vítají ji i proto, že si snadno vypočítají, jakou úrokovou sazbu u nás k úvěru dostanou. Pokud potřebují půjčit například 3 miliony korun, které představují částku do 70 % hodnoty zastavené nemovitosti a využijí všechny další slevy, získají hypoteční úvěr s úrokovou sazbou 4,69 % s fixací na 3 roky. Nejde přitom o tzv. prime rate sazbu, ale reálnou sazbu, kterou klientům za těchto podmínek opravdu nabídneme,“ uvedl Vlastimil Nigrin, náměstek generálního ředitele Hypoteční banky.

Jarní nabídka slevy z úrokové sazby 0,1 % za každý započatý milion korun platí až do odvolání. Vztahuje se na všechny hypotéky kromě Americké hypotéky, Předhypoteční úvěr a Převzetí dluhu. Slevy z Jarní nabídky Hypoteční banky je možné kombinovat se standardními slevami – tedy za posílání výplaty na běžný účet u ČSOB nebo Poštovní spořitelny a za využití dvou pojištění ze tří možných.