14. 10. 2008

Hypoteční banka nabízí hypotéku bez poplatků

„Hypotéka roku je určena všem zájemcům o financování bydlení, kteří v čase náhlých změn preferují jistotu. Zájemci o hypotéku nemusí platit poplatek za zpracování úvěru ani poplatky za vedení účtu. Dlouhá doba fixace je pro ně další zárukou, že se jim v průběhu této doby nezmění měsíční splátka,“ uvádí Bohdan Suchánek, ředitel marketingu a PR Hypoteční banky. „V neposlední řadě je Hypotéka roku signálem o kvalitě produktů a služeb Hypoteční banky, která opakovaně získává prestižní ocenění finančního sektoru,“ dodává Bohdan Suchánek.

U průměrné hypotéky ve výši 1,8 milionu korun s fixací na 25 let činí úspora na poplatcích více než 62 tisíc korun. U hypotéky ve výši 3 miliony korun se splatností 40 let a fixací po celou dobu splatnosti pak klient na poplatcích ušetří minimálně 100 tisíc korun.

Hypotéka bez poplatků se vztahuje na úvěry do 85 % hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na pětileté a delší období. Čím je delší doba fixace úrokové sazby, tím je i vyšší úspora na poplatcích. Úroková sazba u hypotéky bez poplatků je akčně snížena a její konkrétní výše je závislá na výši úvěru a délce fixace úrokové sazby. Hypotéka roku se nevztahuje na úvěry bez doložení příjmu a americké hypotéky.