Pondělí 10. prosince. Svátek má Julie.

Hypoteční banka je posedmé vítězem soutěže Fincentrum Banka roku. Zabodovala s on-line Hypoteční zónou

29.11.2017 09:11 Tisková zpráva: Hypoteční banka

První místo si Hypoteční banka odnesla z udílení cen soutěže Fincentrum Banka roku 2017. Vítězství v kategorii Hypotéka roku je pro Hypoteční banku celkově již sedmé. V roce 2015 bodovala s produktem Australská hypotéka, v roce 2013 uspěla Hypotéka s bonusem. Další první místa získala ještě v letech 2010, 2009, 2007 a 2005.

Ocenění Hypotéka roku 2017 Hypoteční banka získala díky nedávno představené službě Hypoteční zóna – internetovému prostoru, díky němuž klienti získají bezpečný a pohodlný přístup ke všem informacím o jejich hypotéce. Pro tento produkt je to již druhé, podobně významné ocenění. První místo za něj v polovině listopadu Hypoteční banka získala i v rámci soutěže WebTOP100.

„Službu Hypoteční zóna jsme spustili proto, abychom našim zákazníkům usnadnili život.

V on-line systému přístupném odkudkoliv tak mají uloženou veškerou dokumentaci, takže nemusí hlídat termín splátek nebo složitě zjišťovat, kolik peněz z úvěru ještě mohou čerpat. Prostřednictvím Hypoteční zóny se také automaticky dozví, když se bude blížit termín, do kterého je třeba něco splnit či rozhodnout,“ vysvětluje podstatu služby Andrea Vokálová, tisková mluvčí Hypoteční banky.