Sobota 21. října. Svátek má Brigita.

Hypotéka bez starostí za korunu od Volksbank je tady!

05.01.2012 04:01 Tisková zpráva: Sberbank

„K nízkým garantovaným úrokovým sazbám hypoték bez dalších podmínek nabízíme nyní i snížený poplatek za zpracování hypotéky ve výši jedné koruny. K tomuto kroku nás mimo jiné vedly i okolnosti všude zmiňovaného zdražování a zvyšování DPH, díky nimž řada zájemců váhá s pořízením vlastního bydlení financovaného pomocí hypotečního úvěru,“ vysvětluje Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ, a dodává: „Nedílnou součástí hypotečního úvěru je také pojištění schopnosti splácet se slevou na sazbě, možnost odkladu splátek jistiny na počátku splácení až o 60 měsíců anebo možnost mimořádné splátky mimo fixaci ve výši 10 % aktuálního zůstatku bez sankčního poplatku.“

Typy úvěrů se zpracovatelským poplatkem ve výši jedné koruny:

• standardní hypoteční úvěry s fixací na 3 roky a delší :

o   s doložením příjmu i bez něj,

o   do 90 % i do 100 % LTV,

o   rezidenční i nerezidenční hypoteční úvěry.

• standardní americké hypotéky s fixací na 3 roky a delší :

o   s doložením příjmu i bez něj,

o   včetně konsolidací.

Volksbank CZ svým klientům v rámci maximální vstřícnosti a flexibility hypotečních úvěrů nabízí řadu dalších výhod. Kromě nízkých garantovaných úrokových sazeb a akčního poplatku za zpracování může klient získat například další snížení úrokové sazby v rámci tzv. exkluzivních sazeb, 100% financování i pro nové klienty banky, hypotéku předem aneb hypoteční příslib, čerpání úvěru zdarma na základě návrhu na vklad zástavního práva anebo anuitní splácení i v průběhu čerpání hypotéky.