23. 10. 2009

Subjekty:
Hypoteční banka

Hypotéka roku 2009 pro Hypoteční banku

„Hypoteční banka již potřetí získala první místo v kategorii Hypotéka roku v prestižní soutěži Banka roku. Získané ocenění nás těší stejně jako zájem našich klientů a obchodních partnerů. Jako lídr tuzemského hypotečního trhu budeme i nadále hledat nové způsoby, jak našim klientům usnadnit pořízení nového bydlení,“ komentuje výsledky soutěže Jan Sadil, předseda představenstva a generální ředitel Hypoteční banky. „Obě letošní vítězství jsou pro nás důkazem kvality našich produktů a služeb a zároveň nás motivují k dalším zlepšením,“ doplňuje Jan Sadil.

Hypoteční banka je největší bankou, která se zaměřuje na poskytování hypotečních produktů v oblasti financování nemovitostí určených k bydlení. Hypoteční banka má nejširší paletu produktů a služeb na trhu a nabízí veškeré možnosti financování bydlení včetně pojištění hypotéky. Ke konci září 2009 měla Hypoteční banka ve svém portfoliu více než 103 tisíc poskytnutých úvěrů a i nadále si udržuje vedoucí pozici na trhu.