16. 08. 2010

Ideální hypotéku České spořitelny mohou klienti získat s úrokem od 3,59 %

Pokud aktivně využívají Osobní účet České spořitelny, tedy měsíčně jim na účet přijde jednou 1,5 násobek měsíční splátky hypotéky a odejdou čtyři platby, získají slevu 0,5 %. Dalšího snížení o 0,5 % dosáhnou zájemci volbou pětileté fixace a splatnosti 20 let. Celkově si tak mohou sáhnout až na sazbu od 3,59 %.

„Cenově zajímavou nabídku máme především pro klienty, kteří aktivně využívají našich produktů a služeb. To jde ruku v ruce s naší dlouhodobou strategií výhodného finančního řešení pro klienta i banku, které je postavené na délce a intenzitě vzájemného vztahu,“ vysvětlil Martin Techman, ředitel úseku rozvoje obchodu České spořitelny. „Atraktivní nabídky však mohou využít i klienti, pro které jsme zatím nebyli hlavní bankou,“ dodal Martin Techman.

Nová sazba hypotečního úvěru je určené všem zájemcům, tedy nově příchozím i stávajícím klientům banky a navíc si základní sazbu lze snížit o další 1 %. Podmínkou pro snížení sazby o 0,5 % je aktivita na Osobním účtu České spořitelny, tedy jedna měsíční příchozí platba ve výši 1,5 násobku měsíční splátky hypotéky (tedy například pokud klient na účet posílá svůj měsíční příjem) a čtyři libovolné odchozí platby. Sleva se vztahuje na všechny fixace sazby a libovolnou dobu splatnosti. Při využití úrokového zvýhodnění Ideální hypotéky České spořitelny ze září 2009 získají další zvýhodnění 0,5 %, které je navíc garantované po celou dobu splatnosti – podmínkou je volba pětileté fixace, doby splatnosti minimálně 20 let a sjednání pojištění schopnosti splácet.

Sjednání pojištění schopnosti splácet je výhodné ve všech směrech. Přináší klientům jistotu do budoucna v případě těžké finanční situace – varianta A s kryje dlouhodobé pracovní neschopnosti, invalidity a úmrtí a varianta B navíc pokrývá také riziko ztráty zaměstnání. Během léta navíc klienti získávají pojištění na rok zdarma.