27. 05. 2008

Investiční náklady v hodnotě 160 milionů korun na výstavbu výrobního objektu v Poříčí nad Sázavou financoval UniCredit Leasing

Na pozemku o celkové rozloze 31.500 m2  v Poříčí nad Sázavou byl od jara loňského roku vybudován výrobní objekt se skladem a administrativní částí. Na celkové užitné ploše 10 000 m2  bude společnost Kemper produkovat obsáhlý výběr odsávacích a filtračních zařízení pro různé provozní požadavky. "Leasingovou smlouvu se společností Kemper jsme uzavřeli už v listopadu 2006, kdy jsme zahájili projektové přípravy. Doba trvání leasingové smlouvy je 15 let," upřesňuje Friedrich Trumminger, ředitel divize nemovitostí UniCredit Leasing.

V březnu letošního roku byl rozhodnutím Městského úřadu v Benešově, odborem výstavby a územního plánování, povolen zkušební provoz, který potrvá do konce srpna. V současné době je objekt dokončen včetně souvisejících komunikací a parkovišť. Před dokončením jsou rovněž sadové úpravy. Po provedení potřebných testů a hygienických měření by měla být v září letošního roku výstavba ukončena konečnou kolaudací.