04. 03. 2010

Subjekty:
ČSOB

Jaro u ČSOB ve znamení nulových poplatků za zpracování hypotéky

„Dlouhá a studená zima končí, a proto se spolu s našimi klienty připravujeme na příchod jara. Pro mnoho lidí toto období znamená i přípravu na koupi, nebo renovaci vlastního  bydlení. Proto nyní nabízíme našim klientům výhodnou nabídku. U hypoték do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s fixací na 5 a více let jim odpustíme poplatky spojené se zpracováním hypotéčního úvěru. Jedná se o „jarní výhodu“, která se přidává k našim standardním službám, díky kterým klienti ušetří čas při samotném zřizování hypotéčního úvěru,“ řekl Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu bydlení, úvěry a platební komfort ČSOB.

Nulové poplatky za zřízení úvěru nejsou jedinou výhodou, kterou klienti v ČSOB mohou získat. Přímo na pobočce si mohou rovnou sjednat pojištění nejen schopnosti úvěr splácet (i pro případ dlouhodobé nemoci či ztráty zaměstnání), ale i pojištění nemovitosti či domácnosti a ještě tím získají slevu na úrokové sazbě. Druhou velkou výhodou je, že klienti, kteří kupují byt, nemusí v ČSOB shánět znalecký posudek, a to díky Cenové mapě. Jedná se o službu expresního odhadu ceny nemovitosti, který umí ČSOB udělat na počkání na pobočce při sjednávání úvěru a to zcela zdarma. Opět zcela bezplatně a ihned na pobočce získají klienti ČSOB i snímek a výpis z katastrální mapy, takže neztratí další pracovní den, aby si tyto údaje zajistili sami na katastrálním úřadě. Celý proces sjednání hypotéky se tak zkrátí a je pro klienty pohodlnější. A v neposlední řadě také platí, že klienti, kteří si do ČSOB nechávají posílat svoji výplatu, nepotřebují speciální potvrzení o příjmu.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu