01. 07. 2008

Klienty Hypoteční banky čeká léto s prázdninovou hypotékou

„Stále platí, že největší zájem o nové bydlení projevují lidé v jarních a letních měsících, a tak se jim snažíme vyjít vstříc a nabízíme citelnou finanční úsporu,“ vysvětluje Bohdan Suchánek, ředitel marketingu a PR Hypoteční banky. „Letos jsme se navíc rozhodli našim klientům léto ještě víc zpříjemnit, a tak každý prázdninový klient dostane na pobočce výtečnou zmrzlinu. Pro rodiny s dětmi máme přichystané dokonce rodinné balení.“

Stoprocentní slevu z poplatku za zpracování hypotéky získají všichni klienti, kteří si zvolí pětiletou a delší fixaci úrokové sazby a jakýkoliv produkt s výjimkou předhypotečního úvěru a hypotéky bez doložení příjmu. Výše zmíněný poplatek běžně činí 0,8 % z výše poskytnutého úvěru a pohybuje se v rozpětí 8 000 Kč až 25 000 Kč. Prázdninovou nabídku podpoří i reklamní kampaň v rádiích.

Klienti, kteří plánují pořízení nového bydlení na pozdější dobu, také nemusí hradit poplatek za vyřízení hypotéky. Hypoteční banka poskytuje speciální produkt, u kterého nejsou náklady na zpracování a správu hypotečního úvěru.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%6.32 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu