01. 10. 2019

Subjekty:
Komerční banka

Komerční banka spustila nejkomplexnější realitní portál s inzercí zdarma – Cincink(.cz)

Cincink je nový realitní portál, který všem kupujícím i prodávajícím v oblasti realit nabízí nejkomplexnější služby v České republice. Zadání inzerátu je bezplatné jak pro lidi, kteří chtějí nemovitost prodat či koupit sami, tak i pro realitní kanceláře. Cincink je start-up Komerční banky. Na realizaci portálu se podílela společnost IdeaSense.

„Naším cílem je vytvořit portál, kde zájemce o prodej nebo nákup nemovitosti najde úplně vše, co potřebuje, a to od bezplatné inzerce, odborného poradenství, právních služeb přes výhodné financování, energetický štítek až například po stěhovací službu, zápis do katastru, převod energií, zkrátka až po první zacinkání klíčů nebo skleniček v novém domově. Odtud také vznikl název Cincink. To vše pod záštitou a garancí jedné z největších bank v ČR – Komerční banky,“ uvedla Kateřina Stehlíková CEO Cincink.
Cincink rovněž představuje prostředí, které na rozdíl od stávajících portálů kombinuje samoinzerci s nabídkou inzerátů a služeb ověřených realitních kanceláří. Klientům je k dispozici tým zákaznické péče složený z odborníků na oblasti realit, práva i finančního poradenství, který nabízí bezplatné poradenství zejména těm, kteří se rozhodnou koupit či prodat nemovitost bez realitní kanceláře a nemají s touto činností dostatek zkušeností. Cincink pomáhá šetřit peníze, čas a garantuje kvalitu nabízených služeb.
„Nákup nebo prodej nemovitosti je pro naprostou většinu lidí největší finanční událostí v životě. Nelze se tedy divit, že je s tím spojeno obrovské množství strachu a nejistot. Platforma Cincink má ambici stát se jedinečným a důvěryhodným místem na realitním trhu, kde se lidé těchto pocitů zbaví a jejich obchody zde dopadnou úspěšně. Jsme moc rádi, že můžeme být u toho,“ řekl Rudolf Čihák, CEO společnosti IdeaSense.
Portál Cincink bude rozsah služeb postupně rozšiřovat. Nyní například nabízí odhad ceny nemovitosti, právní služby, profesionální fotografie a textaci inzerátu, vizualizaci interiéru a 3D plánek, technickou podporu, zajištění hypotéky nebo daňové poradenství. Během podzimu se nabídka rozšíří o převody energií, zajištění energetického štítku, pronájem dodávek ke stěhování apod.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek