02. 11. 2009

Kooperativa zavedla on-line pojištění domácnosti

Naše moderní on-line pojištění domácnosti kryje veškerá rizika jako pojištění sjednané v kterékoli naší pobočce. Hlavními výhodami této nabídky jsou administrativní nenáročnost, rychlost sjednání, a dále zvýhodněná cena. Nebude-li zákazník čemukoli dokonale rozumět, může využít podpory operátora na naší infolince, a případně pojistnou smlouvu uzavřít i telefonicky,“ uvedl vedoucí odboru pojištění občanů Kooperativy Tomáš Reitermann.

Pojištění domácnosti je určeno pro ochranu vybavení bytu a věcí osobní potřeby proti všem důležitým nebezpečím – živelním událostem, odcizení i vandalismu. Součástí pojištění jsou i speciálním rizika jako je například dočasné přepětí v elektrorozvodné nebo komunikační síti. Důležitou součástí je pojištění odpovědnosti – pro případ, že neopatrností vytopíte byt sousedů či Váš pes způsobí jakoukoliv škodu. V pojištění domácnosti od Kooperativy je dále možné získat atraktivní slevu za roční platbu pojistného.