01. 02. 2010

Subjekty:
mBank

mBank chce znovu oživit hypoteční trh v Česku – sazby u hypoték jdou dolů

„Chceme rozhýbat trh s bydlením a odbourat strach lidí z návštěvy banky, když shánějí peníze na nový byt, nebo chtějí výhodně refinancovat. Proto jsme se rozhodli výrazně zlevnit hypotéky. Doufáme, že tím mimo jiné pomůžeme české ekonomice rychleji se zotavit z krize,“ komentuje záměry mBank její generální ředitel Janusz Mieloszyk.

mHypotéka se dá nově pořídit už za úrok 4,50 % p.a. A to není žádný marketingový trik. Všechny sazby, které mBank nabízí /v závislosti na velikosti hypotéky a délce fixace/, jsou garantované – to znamená, že je klient skutečně v praxi získá. Žádné úrokové sazby s podtitulem „od“ v nabídce mBank neexistují. Jsme schopni uspokojit žadatele o hypotéky až do 80% LTV.

„Řada Čechů se obává nárůstu úroků v blízké budoucnosti. Právě pro ně máme speciální nabídku – výhodné dvouleté fixace sazeb. U průměrné hypotéky to znamená 4,99% p.a., bez jakýchkoliv podmínek. To nás od konkurence výrazně odlišuje,“ říká Robert Chrištof, obchodní ředitel mBank.

mBank je proslulá svoji nízkonákladovou politikou – ne jinak je tomu u mHypotéky. Vyřízení i vedení úvěru je za 0 Kč.