10. 02. 2010

Subjekty:
MEXX Reality

MEXX Reality plánuje výrazné rozšíření svých aktivit na Slovensku

„Již nyní máme díky aktivitám našeho slovenského zastoupení v nabídce několik velkých realitních projektů  celkovým počtem 250 apartmánů v lukrativních slovenských horských oblastech. Jde o projekty Golden Park Kremnica u Kremnických vrchů a o dva apartmánové projekty ve Vysokých Tatrách (Velká Lomnica a Štola). V jednání pak jsou další velké developerské akce, které chceme v nejbližších týdnech  zahrnout do své nabídky,“ uvedl prezident MEXX Reality Zdeněk Macháček.

„Úspěšné působení při prodeji slovenských projektů, aktivity na česko-slovenském realitním trhu a dlouholeté přátelské vztahy s vedením J&T, byly i jedním z důvodů návštěvy představitelů MEXX Reality na víkendové akci investiční skupiny J&T ve Vysokých Tatrách. J&T působí mimo jiné i na developerském trhu. Z důvodu možnosti budoucích obchodních příležitostí se akce zúčastnil také za vedení společnosti její generální ředitel Josef Šinágl a na mé osobní pozvání soukromě moji dva osobní přátelé Jan Kočka a Martin Vlasta,“ uvedl prezident společnosti MEXX Reality Zdeněk Macháček.