19. 02. 2010

Subjekty:
MEXX Reality

MEXX Reality se razantně rozšiřují – koupily majoritní podíl ve společnosti CLANROY a.s.

V těchto dnech byla dokončena akvizice podílu ve společnosti CLANROY a.s. „Díky této transakci přistoupil pod naši hlavičku expert na elektronické aukce, dražby a výběrová řízení, který výrazně vyzdvihne kvalitu našich služeb v tomto oboru. Jsme přesvědčeni, že například elektronické aukce, které jsme sami prezentovali v naší nabídce, budou se zkušenostmi společnosti CLANROY patřit ke špičce na trhu. Výrazně tím dojde k posílení tohoto způsobu obchodování s nemovitostmi a upevnění naší pozice lídra,“ vysvětluje Zdeněk Macháček, prezident společnosti MEXX Reality.

O nadstandardu poskytovaných služeb i samotné úspěšnosti společnosti CLANROY svědčí také fakt, že již zrealizovala pro své klienty prostřednictvím dražeb a elektronických aukcí zpeněžení majetku v celkovém finančním objemu téměř 5 mld., nemluvě o pasportizaci nemovitostí v hodnotě přes 4 mld. Kč.

„Spojením obou firem se tak výrazně rozšíří portfolio námi poskytovaných služeb, čímž jistě získáme bezkonkurenční postavení na trhu,“ dodal Macháček.