Nízká hyposplátka RSTS znovu v soutěži Zlatá koruna

Nízká hyposplátka Raiffeisen stavební spořitelny je úvěrový produkt s nejnižší úrokovou sazbou na trhu. Mezi její největší výhody patří garance neměnné výše úvěrové sazby u úvěru ze stavebního spoření 3,5 % p. a. po celou dobu úvěru, akontace od 0 % a možnost mimořádné splátky bez jakýchkoliv sankčních poplatků.

Nízká hyposplátka získala v jedné z kategorií Zlaté koruny 2008 druhé místo, tedy stříbrnou korunku. Raiffeisen stavební spořitelna s jedním ze svých produktů uspěla již ve Zlaté koruně 2004 – bronzovou korunku tehdy získal její Úvěr Variant.

V rámci již sedmého ročníku soutěže  – Zlatá koruna 2009 – má do března 2009 veřejnost možnost na stránkách www.zlatakoruna.info hlasovat pro své oblíbené finanční produkty a nominovat je tak na Cenu veřejnosti, jedno z hlavních ocenění soutěže. Do finále postoupí dvacet produktů, které získají největší počet nominací. Z nich pak opět veřejnost svým hlasováním zvolí vítěze.

Zlatá koruna na svých stránkách soustřeďuje nabídku finančních produktů většiny poskytovatelů finančních služeb v České republice. Od roku 2003 pořádá soutěž, ve které se finanční produkty hodnotí a ty nejlepší získávají ocenění. Výsledky hodnocení pomáhají veřejnosti orientovat se v široké nabídce finančních produktů a motivují zákazníky k tomu, aby se zajímali o vlastnosti jednotlivých produktů.