15. 11. 2016

Nová luxusní rezidence Modrý Platan. Kousek od Prahy vzniká oáza klidu

„Proč Modrý Platan? Platan totiž v evropských metropolích zažívá renesanci. Vyniká a získává si oblibu zejména díky své odolnosti. Moderní styl relaxace je nacházení rovnováhy v krásné přírodě, klidné a pohodové venkovské atmosféře a na dosah civilizaci. Právě rovnováha mezi přírodou a městem je dnes klíčem ke štěstí,“ řekl Egor Khlebnikov, generální ředitel společnosti GETBERG, developera projektu Modry Platan.

Domy jsou pojaty v moderním stylu. Půdorysný tvar domu je složen ze tří obdélníků, nad kterými je sedlová střecha se zaatikovými žlaby, střešní krytinu tvoří plechové tabule LindabClick. Fasádou jsou dvě barvy omítky v kombinaci s obkladem z kamene a Cetris desek. Domy jsou k dispozici ve dvou variantách. Obě varianty disponují užitnou plochou 130 m², dvěma podlažími a velikostí pozemku 559 – 585 m².

V přízemí se nachází zádveří se šatnou, technická místnost, koupelna, chodba a obývací pokoj, který je propojen s kuchyňským koutem a jídelnou. Z chodby vede schodiště do druhého patra, ve kterém jsou dva dětské pokoje, ložnice, koupelna, WC a terasa vedoucí z ložnice a jednoho dětského pokoje. Součástí každé bytové jednotky je přístupový chodníček, parkovací stání a terasa.

Každá stavba, která v rámci Modrého Platanu vzniká, splňuje navíc přísná pravidla. Nijak nenarušuje původní ráz krajiny ani okolní panorama. Všichni zdejší obyvatelé tak budou mít k dispozici prostorné zahrady s dostatkem soukromí i zeleně.

Golfisté zajisté ocení sousedící špičkový golfový resort Albatross. Ve Vysokém Újezdu se nachází krásná malotřídní škola s kapacitu 80 žáků, mateřská školka pak pojme až 24 dětí. Součástí projektu je rovněž revitalizace okolí, vzniká zde park a řada odpočinkových či relaxačních zón. Autoři projektu pracují také na takzvaném „Kodexu Modrého Platanu“, v němž budou zanesena všechna zásadní pravidla lokality. A navíc každý budoucí majitel rezidenčního domu bude mít možnost sledovat právě probíhající stavbu svého domu na internetovém live streamu.

REKLAMA

„Projekt Modrý Platan je skutečně unikátní svým skloubením vyspělých technologií, kvalitou výstavby i vynikající lokalitou. Velmi jsme si také dali záležet na vysokých standardech materiálů i vybavení domů. Abychom nabídli nejvyšší možnou úroveň klientského servisu, umožňujeme prohlídky v jakoukoliv denní dobu včetně víkendů,“ říká Egor Khlebnikov, generální ředitel společnosti GETBERG, developera projektu Modrý Platan.

Ceny domů včetně pozemků začínají na částce 6 390 000 Kč.

Více na www.modryplatan.cz

Tisková zpráva: GETBERG