04. 06. 2008

Obchod Hypoteční banky povede Vlastimil Nigrin

„Vlastimil Nigrin má rozsáhlé zkušenosti z bankovnictví a stane se členem nejužšího vedení Hypoteční banky. Jsem rád, že k nám nastupuje a věřím, že jeho práce přinese další posílení našich obchodních výsledků,“ komentuje situaci Jan Sadil, generální ředitel Hypoteční banky.

„Mým úkolem bude především řídit a rozvíjet obchody Hypoteční banky. Přicházím do jedničky na trhu hypoték a udělám maximum, abych udržení této pozice podpořil,“ uvedl Vlastimil Nigrin.

V České spořitelně působil Vlastimil Nigrin jako ředitel externího prodeje. Rovněž působil jako člen dozorčí rady Stavební spořitelny ČS. Před působením v České spořitelně se coby Senior Project Manager v Home Credit Finance Bank v Moskvě podílel na přípravě nového obchodního modelu. V letech 2002 – 2004 zastával funkci provozního ředitele a člena představenstva v eBance.

Vlastimil Nigrin vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, Graduate School of Banking v americké Louisianě a absolvoval řadu manažerských kurzů. Je ženatý a má dvě děti. Mezi jeho záliby patří sport (vytrvalostní běh, triatlon a golf) a rád poslouchá jazz. Hovoří anglicky a rusky.