Platby na stavební spoření v závěru roku

ČMSS vychází vstříc těm klientům, kteří z jakéhokoliv důvodu nestihli nebo nemohli poukázat či jinak uhradit zavčasu svůj vklad. Pokladna na ústředí ČMSS (Vinohradská 3218/169, Praha 10) bude mít otevřeno i na Silvestra.

V období od 21. prosince do 30. prosince 2009 má pokladna v pracovní dny standardní provozní dobu 8.00 až 18.00 hodin. Ve dnech 24.-27. prosince 2009 (svátky a neděle) je uzavřena.

Ve čtvrtek 31. prosince 2009 je pokladna otevřena od 8.00 do 16.00 hodin.

Pro bezhotovostní úhrady z klientova účtu u jiného peněžního ústavu a také pro hotovostní vklady u jiných peněžních ústavů si jednotlivé banky stanovují své individuální podmínky. Doporučujeme, aby si klient poslední možné termíny převodů v závěru roku zaručující zaúčtování vkladu na účet u ČMSS nejpozději 31. 12. 2009 ověřil u svého bankovního ústavu a uskutečnil podle jeho podmínek.

V případě platby v hotovosti na pobočkách České pošty prostřednictvím poštovní složenky doporučujeme úhradu uskutečnit nejpozději 21. 12. 2009.