16. 02. 2009

Poštovní spořitelna nyní nabízí ještě snazší sjednání hypotéky

Chceme našim zákazníkům ukázat, že získání hypotéky může být výhodné a rychlé. Díky možnosti pořízení listu vlastnictví a snímku z Katastrální mapy na dálku tak klientům odpadne množství vyřizování, službu navíc poskytujeme zdarma,” vysvětlil Jan Slanina, manažer útvaru Úvěry v Poštovní spořitelně.

Poštovní spořitelna navíc myslí i na ty, kteří nemohou na nemovitost vložit zástavní právo. Právě takové případy řeší předhypoteční úvěr PS. Jeho výhodou je především fakt, že není potřeba ručit nemovitostí a žadatelé nepotřebují ani ručitele. „Předhypoteční úvěr slouží ideálně pro překlenutí doby, kdy není možné na nemovitost vložit zástavní právo. Žadatelé tak získají nezajištěný hypoteční úvěr s pevnou úrokovou sazbou, ale přitom bez ručitelů či směnek,“ představil hlavní výhody novinky Jan Slanina.

Při zřízení hypotéky u PS lze navíc využít i další výhody. Žadatelé jistě ocení například expresní ocenění bytu zdarma – pomocí cenové mapy může klient získat odhad dokonce na počkání přímo na finančním centru. Poštovní spořitelna dále nabízí například pojištění nemovitosti a domácnosti, stejně jako pojištění proti neschopnosti splácet (sem patří i ztráta zaměstnání). Vše lze jednoduše a rychle sjednat na Finančních centrech.

Poštovní spořitelna v současné době poskytuje pět typů hypotečních úvěrů a Spotřebitelský úvěr na bydlení. Oproti ostatním bankám má Poštovní spořitelna výhodu v tom, že nabízí nejhustší síť obchodních míst s nejpříznivější otevírací dobou.