02. 01. 2020

Představenstvo ČMSS posiluje Hélène Goessaert

Českomoravská stavební spořitelna rozšiřuje počet členů představenstva ze tří na čtyři. Novou členkou představenstva se stává Hélène Goessaert.

Největší domácí stavební spořitelna s účinností od 1. ledna mění svou organizační strukturu
a rozšiřuje počet členů představenstva ze tří na čtyři. Vzniká tak nový úsek, který bude zahrnovat řízení rizik, matematiku stavebního spoření a compliance. Členkou představenstva zodpovědnou za řízení tohoto útvaru se stává Hélène Goessaert.
Hélène Goessaert pracuje poslední téměř dva roky v obdobné pozici i v mateřské ČSOB a nyní bude působit v obou společnostech. „Dosavadní zkušenosti Hélène a její působení v ČSOB nám umožní ještě lépe propojit a koordinovat řízení rizik v rámci skupiny,“ uvedl k jejímu nástupu předseda představenstva ČMSS Tomáš Kořínek.
S řízením rizik má Hélène Goessaert v rámci skupiny KBC dlouholeté zkušenosti, v KBC pracuje od roku 1990. Za tu dobu prošla mnoha vedoucími pozicemi zaměřenými na oblast risk managementu, byla zde zodpovědná mj. za řízení tržních rizik či za strategii řízení rizik pro retailové a firemní aktivity.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu