Text: Jiří Havelka

16. 04. 2010

Subjekty:
MEXX Reality

První bydlení s projektem „Bydlení pro mladé“

Výběr prvního samostatného bydlení nebo studentského ubytování často limitují především finanční možnosti. Další důležitou podmínkou pak bývá dobrá dopravní dostupnost a vhodná lokalita. „Pro mladé lidi není podstatná vybavenost bytu a jeho stav. Ve velké většině upřednostňují lokality s dobrými službami a dostatečným napojením na městkou dopravu,“ popisuje časté požadavky mladých zákazníků Josef Šinágl, generální ředitel společnosti MEXX Reality.

Nový projekt společnosti proto stojí na široké nabídce bytů adekvátních takovému zadání. „Mladému klientovi, který se teprve v samostatném životě rozhlíží, jsme díky naší databázi schopni nabídnout odpovídající byt rovnou, případně v krátké době najít jiný vhodný. Ušetříme mu tak nejen čas, který by ztratil, kdyby byt hledal sám, ale díky výběru z více bytů tak může ušetřit i peníze,“ vysvětluje Šinágl a dodává, že tím nabídka služeb nekončí: „Mladému člověku, který hledá své první bydlení a nepochází z daného města, pomůžeme i s výběrem vhodné lokality a poskytneme mu komplexní servis.   A navíc – všichni účastníci projektu Bydlení pro mladé získávají 15% slevu na naše služby.“

Databáze projektu Bydlení pro mladé nyní nabízí velké množství bytů vyhovujících základním požadavkům většiny mladých lidí na jejich první samostatné bydlení.

Projekt Bydlení pro mladé je určen pro všechny zájemce do 26 let věku bez ohledu na to, zda se jedná o studenty či pracující a byl představen na slavnostním otevření obchodního místa společnosti MEXX Reality ve Vodičkově ulici v Praze 15. dubna. V rámci hlavního města a vedle svých ostatních aktivit se právě tato pobočka bude zaměřovat na pomoc mladým se sháněním vhodného bydlení. Úkol pobočky symbolizuje i její patronka, zpěvačka Ewa Farna, která je zároveň tváří projektu Bydlení pro mladé a která při pořizování svého samostatného bydlení začala spolupracovat právě se společností MEXX Reality.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek