Realitní kancelář STING má lepší výsledky než loni těsně před krizí

Finanční krize se nevyhnula ani realitní branži a mnoho realitních kanceláří a agentur muselo trh opustit. Některé prognózy ze začátku letošního roku dokonce hovořily o definitivním konci provozu až poloviny realitních kanceláří. STING se však i letos pohybuje v „černých číslech“.

„Hospodářský výsledek dosažený za stejné období  je oproti loňskému roku vyšší, a to za RK STING o 29,9 % a za Realitní skupinu STING celkem o 24,4 %. Hlavní příčinou dosaženého růstu je mimo jiné postupná optimalizace a snižování nákladů v rámci celé realitní skupiny STING.  Z těchto dosažených hospodářských výsledků je patrné, že i v době ekonomické krize a stagnace realitního trhu se daří držet společnosti skupiny STING v kladných číslech,“ řekl ekonomický manažer Realitní kanceláře STING Marek Lakota.

Dobrý výsledek přitom není založen na znevýhodněných podmínkách  pro klienty (podmínky se naopak nezměnily), ale na spolehlivosti této „značky“ a na důvěře, díky které se na tuto realitní kancelář v době nejistoty lidé obracejí. Dá se tedy zcela jistě označit jako pevný bod na bouřlivém trhu s realitami. Dalším důvodem je to, že RK STING je stabilní a disponuje značnou finanční silou, kterou vhodně využila právě v těžkých chvílích probíhajícího krizového roku.