Pátek 24. listopadu. Svátek má Emílie.

REZIDENTI MARINA ISLAND SI MOHOU BEZPLATNĚ PŮJČIT KOLO

17.10.2017 10:10 Tisková zpráva:

Nové rezidenční projekty stále rozšiřují nabídku doprovodných bezplatných služeb. Například obyvatelé nedávno zkolaudované části bytového projektu Marina Island na holešovickém poloostrově v Praze mohou využívat bezplatné půjčovny kol. Kolo včetně potřebného vybavení lze přitom rezervovat přes další inovativní službu – mobilní aplikaci. Marina Island je společným projektem developerů Lighthouse Group a Daramis.

„Doprovodné služby se postupně stávají jedním z kritérií, která hrají významnou roli při rozhodování o koupi nového bytu. Půjčovna kol je jen jednou ze zajímavých služeb, které zpříjemňují život rezidentům Marina Island. Už nyní mohou například využívat automatickou myčku automobilů v podzemní garáži a brzy budou mít k dispozici i čistírnu oděvů,“ uvedl Tamir Winterstein, generální ředitel Lighthouse Group.

Jak doplnil výkonný ředitel společnosti Daramis, Martin Vachek: „První zkušenosti s bezplatnou půjčovnou kol ukazují, že půjde o velmi využívaný benefit. Pokud bude zájem trvat, počítá se s nákupem dalších kol. Součástí služby je i pravidelná údržba externím technikem.“

Výstavba Marina Island byla zahájena na konci roku 2014. Zkolaudovány byly již tři z pěti budov. Zbývající dvě budovy budou dokončeny v průběhu jara 2018. Projekt Marina Island, který navrhl architektonický ateliér Moshe Tzur Architects, zahrnuje pět budov s 343 byty o velikosti 1+kk až 6+kk. Developery projektu jsou Lighthouse Group a Daramis, projektantem je AED project a generálním dodavatelem stavební společnost Porr.

Tisková zpráva: Daramis, Lighthouse Group