03. 12. 2009

RSTS v listopadu půjčila meziročně o polovinu víc

V listopadu 2009 půjčila Raiffeisen stavební spořitelna celkem 1,065 miliardy korun, což je letos druhý nejúspěšnější výsledek. Od začátku roku se jí podařilo meziročně dosáhnout téměř patnáctiprocentního nárůstu v počtu úvěrů a skoro desetiprocentního zvýšení objemu půjček.

„Naše úvěry jsou dostupné a mají zajímavé podmínky. Díky zefektivnění úvěrových procesů se také zrychlilo jejich vyřízení,“ vysvětluje důvody úspěchu generální ředitel a předseda představenstva Raiffeisen stavební spořitelny Ing. Jan Jeníček. „Klienti také reagují pozitivně na reklamní kampaň a výhody, které jim RSTS na konci roku dává v oblasti spoření,“ dodává.

Listopadové výsledky dokazují, že si RSTS drží pozici významného hráče na trhu s úvěry na bydlení. Nejčastější variantou půjčky na bydlení, kterou klienti volí, jsou překlenovací úvěry Bez čekání a Nízká hyposplátka. Nejúspěšnějšími regiony z hlediska počtu letos uzavřených úvěrových obchodů je Hodonínsko a Olomoucko.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek