16. 06. 2015

Skupina Accolade získala zástupce finančního ředitele Travel Service

„Petr Mac dostal za úkol nastavit finanční procesy skupiny Accolade, včetně expanze do zahraničí. Jsme investorem nových budov v industriálních zónách, které pak dlouhodobě pronajímáme výrobních společnostem, staráme se o prostředky našich investorů, připravujeme nové plochy v zónách. Už dnes působíme jak v České republice, tak na Slovensku a velmi brzy se chystáme expandovat dál po střední Evropě. Takže jsem jako finančního ředitele skupiny potřeboval člověka s velkými zkušenostmi ideálně z celého regionu střední Evropy. Petr je skvělá volba,“ říká Milan Kratina, předseda představenstva skupiny Accolade.

„Skupinu Accolade považuji za jednu z nejzajímavějších společností, které dnes v České republice působí. Velmi rychle roste a zároveň má stále obrovský potenciál, kam se rozšiřovat. Takže když jsem dostal nabídku dohlížet na její expanzi doma i v zahraniční z pozice finančního ředitele, byla to jasná výzva, na kterou by se jen těžko dalo říct ne,“ říká Petr Mac, finanční ředitel skupiny Accolade.

Milan Kratina také připomíná, že skupina Accolade v posledních měsících výrazně posílila svůj tým spolu s tím, jak roste poptávka po nových průmyslových nemovitostech v celém regionu střední Evropy.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek