30. 08. 2011

Subjekty:
CPI Group

Společnost Partners se stěhuje do ústeckého CPI City Center

Administrativně-obchodní komplex CPI City Center byl dokončen počátkem tohoto roku. Jako první otevřel své prostory supermarket TESCO Expres, který na jaře následoval hotel Clarion Congress s restaurací a zahrádkou, lobby barem a kongresovým centrem. Od července mohou návštěvníci využívat služeb Světa zdraví Naturen, od září se nabídka rozšíří o pobočku GE Money Bank, Geco tabák, květinářství, lékárnu a další.

Společnost Partners si pro své nové sídlo zvolila místo v nejvyšším, čtvrtém patře budovy s výhledem na Sady Bedřicha Smetany. Stejně jako další nájemci administrativních prostor bude mít k dispozici centrální recepci, podzemní parkování, využívat může školících prostor, celodenního stravování a další doplňkové služby
v objektu.

Společnost Partners je svým zaměřením ideálním nájemcem CPI City Center, protože dokáže v maximální míře čerpat výhody tohoto všestranného komplexu, jako je koncentrace konferenčních a školících prostor, gastronomického zázemí, supermarketu a řady dalších doplňkových služeb dostupných přímo v objektu,“ uvedl

Pavel Skřivánek, ředitel pronájmu kanceláří CPI Group. „Právě synergie pramenící z různých funkcí tohoto komplexu je jeho hlavní devizou a podporuje kvalitu pracovního prostředí zde sídlících firem. Proto je přítomnost takto významné společnosti v našem projektu velkou referencí,“ podotkl Skřivánek.

REKLAMA

„CPI City Center je pro naši firmu ideálním prostorem, ať už se jedná o dopravní obslužnost, reprezentativnost budovy, operativní možnost využití hotelových služeb a konferenčních prostor, a též možnosti pro další expanzi. Do budoucna v objektu plánujeme otevřít Klientské Centrum s pobočkou Partners bankovních služeb. Jsem přesvědčen, že obsazení části CPI City Center je vynikajícím strategickým krokem a do určité míry i vzorem pro další pobočky naší firmy v regionu,“ komentoval rozhodnutí společnosti Partners její Executive Manager  Dušan Mátl.

CPI City Center Ústí nad Labem představuje zatím první dokončený projekt v rámci připravované celorepublikové sítě multifunkčních komplexů stejného jména. Výstavbu dalšího centra zahajuje CPI Group v těchto dnech v Olomouci, kde se majoritním nájemcem kancelářských ploch stala Raiffeisenbank.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu