Stavební spoření pro nové klienty u Modré pyramidy zdarma

Od dnešního dne, tedy od 1. března až do konce dubna je možné uzavřít stavební spoření u Modré pyramidy zdarma.

Smlouvu zdarma, tedy bez poplatku za uzavření získá ten, kdo uzavře  novou smlouvu o stavebním spoření s cílovou č ástkou 200 000 Kč  a do konce května vloží alespo ň 20 000 Kč, nebo s cílovou částkou 100 000 Kč a vloží do konce května 10 000 Kč. Výhodu v podobě slevy na poplatku získá ale i ten, kdo bude chtít uzavřít smlouvu s jinou cílovou částkou v rozmezí od 100 000 do 400 000 Kč.

Jarní nabídka Modré pyramidy je určena především pro nové klienty, ale jistě osloví i stávající klienty, kteří nemají u Modré pyramidy čistě spořící smlouvu, neboť čerpají přidělený nebo překlenovací úvěr.

K rozhodnutí  uzavřít smlouvu o stavebním spoření jistě přispěje tato aktuální nabídka Modré pyramidy i hlavní výhody stavebního spoření:  státní podpora až 3 000 Kč ročně, úročení 2 % p.a., pojištěné vklady až do výše 50 000 euro.