Stavební spoření RSTS nově v prodejnách COOP

Zákazník za uzavření smlouvy o stavebním spoření ve vybraných prodejnách COOP obdrží věcné dárky a především zpět čtvrtinu poplatku za uzavření smlouvy formou poukázky na zboží dle vlastního výběru. „Ve spolupráci s družstvy COOP vidíme nového strategického partnera, abychom se ještě více přiblížili klientům s nabídkou našich produktů a podporou. Této spolupráce si velice vážíme a naše partnerství chceme do budoucna podporovat a rozvíjet,“ říká ředitelka odboru péče o externí sítě Raiffeisen stavební spořitelny Ing. Irma Haková, MBA.

Do spolupráce se k prvnímu letošnímu říjnu zapojilo 261 prodejen Jednota. V případě úspěchu je Raiffeisen stavební spořitelna připravena rozšířit tento projekt i mezi ostatní zájemce ze skupiny COOP. „Spotřební družstva Jednota zapojená ve skupině COOP hledají cestu, jak ze svých prodejních ploch vytvořit střediska s více funkcemi. Proto jsme se rozhodli rozšířit činnost svých prodejen o zprostředkování uzavírání smluv stavebního spoření,“ vysvětluje Ing. Vojtěch Hrubý, předseda představenstva spotřebního družstva Jednota v Zábřehu.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu