Stavební spoření v RSTS on-line za 3 minuty

Možnost uzavírání smluv o stavebním spoření on-line je další krok, kterým se RSTS přibližuje svým klientům. Přístup Raiffeisen stavební spořitelny odráží filosofii internetového prodeje: spuštěním nového distribučního kanálu chce RSTS oslovit klienty, kteří předem vědí, co chtějí, nepreferují osobní kontakt, ale naopak rychlost a nízkou cenu.

„Věříme, že cílená nabídka těm, kdo si oblíbili nákupy přes internet, si najde své místo zejména mezi mladými lidmi. Klienti, kteří si zvykli porovnávat konkurenční produkty z pohodlí svého domova, jistě ocení výhody produktu, který jim nyní nabízíme a jednoduchost uzavření smlouvy o stavebním spoření,“ vysvětluje Ing. Jan Jeníček, generální ředitel a předseda představenstva RSTS.

Vyplněním formuláře na adrese www.rsts.cz/online klient získá smlouvu o stavebním spoření s cílovou částkou 200 000 Kč u Raiffeisen stavební spořitelny a ušetří polovinu poplatku za uzavření smlouvy. Pokud si na svůj účet stavebního spoření do konce ledna 2010 uloží alespoň 20 000 Kč, dostane maximální státní podporu 3000 Kč a od RSTS navíc vánoční prémii 2000 Kč. Ti, kdo si uloží alespoň 5000 Kč, získají prémii 1000 Kč. Díky kombinaci vánoční prémie a poloviční slevy na poplatku je stavební spoření RSTS uzavřené on-line nejvýhodnější nabídkou na trhu.