08. 09. 2008

Sto tisíc klientů Buřinky získá smlouvu zdarma

„Klienti vnímají  stavební spoření jako tradiční a bezpečné zhodnocování rodinných financí, které  stále více  využívají následně k financování svého lepšího bydlení. Jsme přesvědčeni, že zvýhodněním smlouvy umožníme klientům v době rostoucích tlaků na rodinné rozpočty založit stavební spoření najednou i pro více členů rodiny,“ vysvětluje Tomáš Nidetzký, místopředseda představenstva a 1. náměstek generálního ředitele.

Informaci o připsání prémie klient obdrží ve výpisu se stavem účtu k 31. prosince 2008. Dříve může informaci získat prostřednictvím internetové služby České spořitelny SERVIS 24 nebo SERVIS 24 START. Uzavření smlouvy je spojeno i s dalšími výhodami: státní podporou až 3 000 Kč ročně, 2% úročením vkladů a osvobozením úroků z vkladů od daní. Společně se státní podporou dosahuje roční zhodnocení vkladů na účtech stavebního spoření až 7 % ročně.

Smlouvy o stavebním spoření lze uzavřít v pobočkách České spořitelny také u externích partnerů České spořitelny. Bližší informace je možné získat i na bezplatné informační lince 800 207 207 a na adrese www.burinka.cz.