10. 12. 2009

Subjekty:
UniCredit Bank

U UniCredit Bank v prosinci hypotéka bez zpracovatelského poplatku

Nulovým poplatkem se snažíme naše klienty ještě více motivovat k pojištění svých hypoték,“ komentuje aktuální nabídku Tomáš Drábek, ředitel Segmentového a produktového řízení retailového bankovnictví UniCredit Bank. UniCredit Bank přitom prosincovou nabídkou navazuje na nedávné rozšíření produktu úvěrového pojištění na dobu určitou, které klienty chrání právě před výpadkem příjmů v případě nedobrovolné ztráty zaměstnání. Kromě toho se pojištění od září letošního roku vztahuje i na riziko úmrtí. Unikátem tohoto produktu je skutečnost, že klient v případě sjednání pojištění platí menší měsíční splátky úvěru, než kdyby si pojištění nesjednal.

Stále platí nabídka UniCredit Bank nejnižší úrokové sazby na trhu. Na výhodnou sazbu 4,44 % p.a. dosáhnou klienti, kteří si k hypotečnímu úvěru s jednoletou fixací založí u UniCredit Bank osobní konto s kreditní kartou a úvěry si zajistí pojištěním schopnosti splácet. Aktuální nabídka platí i nadále jak pro stávající, tak pro nové klienty UniCredit Bank.