Výhodně a bezpečně s Wüstenrotem

S úrokovou sazbou u firmy Wüstenrot ve výši 2,2 % a státní podporou 3000 Kč se můžete dopracovat k průměrnému ročnímu výnosu až 7,1 %. Navíc až do 31. srpna máte nyní možnost dostat na svou smlouvu další zvýhodnění. Pokud uzavřete smlouvu o stavebním spoření s cílovou částkou od 250 000 Kč a do konce listopadu vložíte na smlouvu 20 000 Kč, obdržíte mimořádnou prémii 1000 Kč.

Pro děti bez poplatků

Firma Wüstenrot v letošním roce vychází vstříc všem dětem a především jejich rodičům. Za smlouvu pro děti do 18 let pod názvem Kamarád totiž neplatíte úhradu za uzavření a ušetříte tak 1 500 Kč! Běžně si uzavření smlouvy stavební spořitelny účtují poplatek kolem 1 % z cílové částky.

Můžete si vybrat, jak budete platit

Jednotlivé platby na účet stavebního spoření si můžete vybrat dle svých možností. Lze volit mezi měsíčními platbami a mezi splátkou jednou za rok. Ke své naspořené částce obdržíte ještě státní podporu ve výši 15 % z ročně uspořené částky, maximálně však 3 000 Kč. Optimální roční uspořená částka činí 20 000 Kč. Nárok na státní podporu ale vzniká pouze při dodržení vázací doby 6 let, to znamená, že peníze nesmí být vybrány dříve než za 6 let. Státní podpora se připisuje na rodné číslo, takže sami za sebe nemůžete pobírat více státních podpor ze stavebního spoření, smluv však můžete mít libovolné množství.

REKLAMA

Naspořené peníze přijdou jistě vhod

Po uplynutí doby, po kterou jste si peníze spořili, si je můžete buď vybrat a použít podle svého uvážení, nebo můžete zvýšit cílovou částku a spořit dál. Další variantou je uzavřít smlouvu novou.

Spořitelnu zvolte pečlivě

Při volbě stavební spořitelny pro uzavření smlouvy o stavebním spoření je zapotřebí nejen porovnat výši úhrady za uzavření smlouvy, ale také kolik zaplatíte ročně za vedení účtu, jak jsou vaše vklady úročeny, jaké služby a servis nabízí spořitelna bezplatně a jaké možnosti máte, pokud budete chtít v budoucnu čerpat překlenovací nebo řádný úvěr.

REKLAMA

„Klient již při podpisu smlouvy přesně ví, kolika procenty mu budou vložené finanční prostředky úročeny, jaké jsou podmínky pro státní podporu a jaká bude úroková sazba případného úvěru“, říká Helena Dušková, mluvčí Wüstenrot stavební spořitelny.

Více informací získáte na adrese www.wuestenrot.cz a na infolince 800 225 555.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu