Wüstenrot snižuje úrokové sazby hypotečních úvěrů, nabízí Hypotéku za minimum a Hypotéku zdarma

Snížení úrokových sazeb hypoték na bydlení a refinancování je výrazné. U hypotéky Refin činí až 0,37 % procentního bodu. S tříletou fixací úrokové sazby lze tuto hypotéku získat již za 3,39 % p. a. U Hypotéky Wüstenrot na vlastní bydlení činí nejnižší sazba 3,49 % ročně.

O 0,32 p. b. snížila banka úrokovou sazbu u Hypotéky bez příjmů, která je určena pro klienty, kteří žádají o hypotéku na bydlení, ale nemohou standardním způsobem doložit příjmy.

V rámci akce Hypotéka za minimum poskytne banka hypotéku na vlastní bydlení a na refinancování do výše 70 % LTV za minimální úrokovou sazbu při splnění standardních podmínek platných pro sazbu garantovanou.

Wüstenrot také prodlužuje svoji nabídku „Hypotéka zdarma nebo za 2 999 Kč“, protože, jak uvádí generální ředitel Wüstenrot hypoteční banky Pavel Vaněk: „Cenu úvěru neurčuje pouze úroková sazba, ale klienti velmi zvažují i výši poplatku za jeho zpracování. Proto jsme se rozhodli dál pokračovat v této akci. Zdarma vyřizujeme hypotéky na vlastní bydlení do 85 % hodnoty nemovitosti a s fixací úrokové sazby na pět let. U hypoték s dvouletou a tříletou sazbou je poplatek snížen na jednotných 2 999 Kč.

Jednotný poplatek 2999 korun zaplatí klient také za vyřízení Hypotéky na domácnost, neúčelové Hypotéky na cokoliv a Hypotéky na pronájem. Trvale zdarma je vyřizována Hypotéka Refin.

Úvěry pro právnické osoby zlevnily o 0,4 procentního bodu

Wüstenrot rovněž snižuje úrokové sazby pro právnické osoby, a to minimální sazbu hypotéky HypoRevit na 4,19 % p. a. a úvěru TopRevit na 4,29 % p.a. U překlenovacího úvěru Revit snížil úrok na 4,5 % ročně.

Přehled aktuálně platných úrokových sazeb je uveřejněn na www.wustenrot.cz.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu