13. 05. 2010

Změny ve vedení České pojišťovny

Pavel Řehák (35 let) přišel v roce 2006 do ČP ze společnosti McKinsey a více než dva roky vedl oblast marketingu, produktového vývoje, řízení vztahů se zákazníky (CRM) a rozvoj bankovních aliancí. V posledních dvou letech zastával pozici náměstka pro služby klientům. Vystudoval fakultu mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické a MBA studia na Kellogg School of Management, Northwestern University. Je ženatý a má dvě děti – dceru a syna. Ve volném čase se rád věnuje sportu (triatlon, hokej, jachting), fotografování a cestování.

Pavel Řehák je zkušený manažer s  mezinárodními zkušenostmi a s praxí na klíčových pozicích v České pojišťovně. Jeho široké znalosti jsou zárukou budoucího úspěšného působení České pojišťovny na trhu,“ komentoval ustanovení Pavla Řeháka do nové pozice bývalý dlouholetý generální ředitel a současný předseda představenstva České pojišťovny Ladislav Bartoníček. Po získání nezbytných souhlasů bude Pavel Řehák řídit Českou pojišťovnu z pozice výkonného místopředsedy představenstva.