EKOSPOL má nového finančního ředitele, k 21. březnu nastoupil Pavel Bednář z PPF

22.03.2016 05:03 Tisková zpráva: EKOSPOL

Dlouhodobý developerský lídr EKOSPOL má nového finančního ředitele, od 21. března 2016 se jím stal Pavel Bednář (38). Ve funkci nahradil Julii Vasko.

Osmatřicetiletý Pavel Bednář do EKOSPOLU přišel ze skupiny PPF, kde působil od roku 2006. V PPF měl na starosti mezinárodní daňové plánování v rámci celé skupiny, dopodrobna se tak vyzná v daňové legislativě nejen v ČR ale i většiny dalších evropských a asijských zemí. Před nástupem do PPF pracoval jako daňový poradce pro mezinárodní klienty pražské pobočky poradenské společnosti Deloitte.

Pavel Bednář vystudoval podnikovou ekonomiku a management na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde v roce 2003 získal titul Ing. Studoval také teoretickou fyziku na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské Českého vysokého učení technického v Praze.

Ve volném čase se věnuje kite-boardingu a jízdě na divoké vodě – kayakingu. Je ženatý a má čtyřletou dceru.

Fakt, že se o tuto pozici ucházelo více než 400 zájemců, dokazuje, že EKOSPOL patří k nejatraktivnějším zaměstnavatelům v ČR. Jen loni se na některou z vypsaných pozic hlásilo takřka 10 tisíc lidí,“ podotkl generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL Evžen Korec a dodal, že je EKOSPOL nejlépe platící firmou ve stavebnictví a mzdy ve společnosti patří k jedněm z nejvyšších i v rámci celé ČR.