Refinancování bez starostí od Volksbank

06.03.2012 04:03 Tisková zpráva: Volksbank

Zvýhodněná nabídka platí pro 3letou fixaci při refinancování do 90 % hodnoty nemovitosti,“ doplňuje Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ, a dodává: „Stejné podmínky, včetně úrokové sazby, nabízíme také pro refinancování bez doložení příjmů. Tato atraktivní nabídka je navíc podpořena zpracovatelským poplatkem ve výši 999 Kč.

Volksbank CZ v rámci refinancování akceptuje původní smluvní dokumentaci a tržní odhad nemovitosti, pokud není starší sedmi let. Banka také nabízí zdarma čerpání na základě návrhu na vklad zástavního práva. Zajímavé úrokové sazby jsou připraveny i pro klienty, kteří potřebují refinancovat do 100 % hodnoty nemovitosti. Využít lze rovněž možnosti mimořádné splátky jedenkrát ročně mimo fixaci až do výše 10 % aktuálního zůstatku jistiny, bez sankčních poplatků.

Pro zájemce o standardní hypotéku a také standardní americkou hypotéku navíc banka v březnu nabízí akční zpracovatelský poplatek ve výši 50 % ze standardní ceny.

Typy úvěrů v rámci akce „Refinancování bez starostí“:

• garantované úrokové sazby pro 3letou fixaci, do 90 % hodnoty nemovitosti:
    • pro splatnost do 10 let – 3,49 % p.a. a
    • pro splatnost nad 10 let – 3,79 % p.a.
  • garantované úrokové sazby pro 3letou fixaci, do 100 % hodnoty nemovitosti:
    • pro splatnost do 10 let – 4,39 % p.a. a
    • pro splatnost nad 10 let – 4,69 % p.a.