EUR 25.090

USD 23.448

REPO sazba ČNB 5.25 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.090

USD 23.448

14. 06. 2018

0 komentářů

Subjekty:
EKOSPOL

Předposlední etapa Panorama Kyje vyprodána, v celém projektu zbývá deset volných bytů

 

Obrovský zájem o byty v projektu Panorama Kyje způsobil, že se předposlední etapa zcela vyprodala. Stalo se tak zhruba půl roku před dokončením stavby. Zájemci o bydlení v této vyhledávané lokalitě mají poslední šanci získat zde bydlení. V aktuálně také rozestavěné poslední etapě zbývá posledních deset volných bytů. Po dokončení obou etap na konci letošního roku vznikne zcela nová městská čtvrť s takřka tisícovkou bytů.

Loading



 


Atraktivita našeho velkého projektu v Kyjích, který je jedním z největších rezidenčních areálů v historii Prahy, se prokázala už při předchozích etapách, které se vyprodaly velmi rychle. Jsem rád, že i tyto dvě poslední etapy potvrzují dlouhodobý trend, že EKOSPOL prodá všechny byty dlouho před dokončením stavby. Je to potvrzením toho, že nabízíme byty s nejlepším poměrem kvality a ceny,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva dlouhodobého lídra developerské výstavby v ČR EKOSPOLU.
Projekt nabízí ideální bydlení uprostřed přírody
Projekt Panorama Kyje vyrůstá mezi stanicí metra Rajská zahrada a Pražským okruhem. Sedmou etapu tvoří tři čtyř až pětipodlažní bytové domy s byty 1+kk až po 5+kk s rozlohou začínající na 29,5 metru čtverečního a končící na 118,6 metru čtverečního. Osmou etapu pak tvoří dva čtyř až pětipodlažní bytové domy, které nabídnou byty s dispozicemi od 1+kk až po 5+kk s rozlohou začínající na 31,5 metru čtverečního a končící na 119,1 metru čtverečního. Každý byt v obou etapách má buď předzahrádku, balkon nebo atraktivní střešní terasu. Součástí projektu je i dostatek podzemních parkovacích stání včetně krytých garážových boxů.
V bezprostředním okolí projektu je velké množství zeleně jako stvořené pro aktivní trávení volného času. Nejblíže jsou malebné zahrádkářské kolonie, v docházkové vzdálenosti pak najdeme také Hloubětínský park, Kyjský rybník či Bažantnici. Díky velkorysým předzahrádkám i novému dětskému hřišti je projekt klenotem rodinného bydlení,“ vyzdvihuje okolí projektu Korec. EKOSPOL zde navíc financoval výstavbu dětského a sportovního hřiště, což ocení hlavně rodiny s dětmi.
Kyje se zejména v posledních letech staly vyhledávaným a žádaným místem pro rodinné bydlení. Není divu – unikátní lokalita dokonale splňuje všechny požadavky kladené na zdravé, čisté a přitom praktické moderní bydlení. Výhodou je zejména výborná dopravní dostupnost metra a dostatek zeleně. V Praze dnes těžko najdete místo, které vás osloví krásnou přírodou a výbornou dopravní dostupností více než právě Kyje.
V okolí bytového areálu se nachází několik mateřských, základních a středních škol, ordinace lékařů a veterinární ambulance. V nedalekém Hloubětíně je k dispozici plavecký areál s množstvím nákupních center, škol a mateřských školek. Nákupní centrum Černý Most je vzdáleno jen jednu stanici metrem. Díky nedalekému Pražskému okruhu se lze dostat do centra Prahy do čtvrt hodiny.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Analýza: Poptávka po nových bytech v Praze prudce vzrostla

První čtvrtletí letošního roku přineslo další výrazné oživení poptávky na pražském trhu s novými byty. Prodalo se jich bezmála o čtvrtinu více než v předchozím čtvrtletí a téměř 2,5krát tolik, co ve stejném období loňského roku. Výrazný vliv měly především klesající úrokové sazby a zlepšení dostupnosti hypoték.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

03. 05. 2024

Nájmy rostly pomaleji, než se čekalo

Zajímavá zpráva přichází pro všechny domácnosti mířící do nájmů. Jejich aktuální růst je výrazně nižší, než jaký předpokládaly prognózy ze začátku roku. A to přesto, že poptávka nepřestává být rekordní. Například v Praze se pohybuje kolem 45 zájemců na jeden byt, v Brně kolem 20 zájemců. Pražské ceny se nyní pohybují na úrovni 359 korun za metr […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024

Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku

Stagnace cen na českém realitním trhu, kterou jsme sledovali posledních 18 měsíců, je pravděpodobně ta tam. A tolik očekávané zlevňování nemovitostí už rozhodně nemá smysl vyhlížet. Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku a výrazně zdražují i rodinné domy. I nadále však platí, že nemovitostí se k široké veřejnosti dostane výrazně méně […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

30. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *