EUR 25.145

USD 23.453

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.145

USD 23.453

15. 08. 2018

0 komentářů

Novým finančním ředitelem společnosti Trikaya se stal Jan Kolařík

 

Developerská společnost Trikaya má nového finančního ředitele. Stal se jím Jan Kolařík, který ve firmě doposud působil na pozici finančního kontrolora a připravoval finanční podklady pro rozhodování vrcholového managementu. V uplynulých letech se zasloužil například o úspěšný vstup společnosti do byznysu obchodních center, což přispělo k účinné diverzifikaci rizik společnosti.

Loading



 


Od srpna letošního roku nastoupil do funkce finančního ředitele realitní skupiny Trikaya bývalý finanční kontrolor Jan Kolařík. Ze své nové pozice řídí veškeré finanční toky, schvaluje finanční plány jednotlivých projektů a podílí se na schvalování budoucích akvizic skupiny. V minulosti společnost pod jeho vedením vydala sérii dluhopisů, které umožnily financování klíčových akvizičních investic, například nákup obchodního centra Futurum v Brně či pražského centra Řepy.
„Developerský trh se v současnosti nachází na vrcholu. Stavebnictví tak v nejbližších letech nejspíš pocítí znatelné zbrzdění a to je velká výzva. Očekávané období růstu úrokových sazeb na mezibankovním trhu si zřejmě vyžádá i kladení větších nároků na finanční plány jednotlivých developerských projektů. Přesto jsme ale nyní stále schopní nabídnout investorům hned několik výjimečných projektů, do nichž mohou investovat,“ komentuje aktuální situaci společnosti nový finanční ředitel Jan Kolařík.
Do společnosti Trikaya nastoupil již v posledním ročníku studií oboru realitní inženýrství na VUT v Brně. Postupem času prohluboval své znalosti a zkušenosti s financemi a ekonomikou realitního byznysu, které nyní bude uplatňovat na výkonné manažerské pozici.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Developerský fond

Celopražský developerský fond pro veřejné investice: Pomůže výstavbě nebo prodraží byty?

O celopražském fondu, do něhož by přispívali developeři podle velikosti a druhu projektů, se hovořilo již dříve. Poptávka po nových bytech stále neklesá, přitom ale výstavba bytů i kanceláří klade zvýšené nároky jak na občanskou vybavenost, tak na dopravní obslužnost. Podle Sdružení pro architekturu a rozvoj je nutné v hlavním městě vyjasnit roli města a pravidla […]

Text: Veronika Hejná

24. 02. 2020


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *