EUR 25.005

USD 23.223

REPO sazba ČNB 5.25 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.005

USD 23.223

06. 05. 2019

0 komentářů

GEOSAN DEVELOPMENT: NEKUPUJTE NOVÝ BYT JEN Z PAPÍRU, VYUŽÍVEJTE I DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ!

 

Poptávka na pražském realitním trhu stále silně převyšuje nabídku, dostupné bydlení téměř okamžitě mizí a většina bytů se dnes prodá ještě před kolaudací. Také v projektu Element Letňany developerské společnosti Geosan Development zbývá necelé tři měsíce před kolaudací posledních 25 % volných bytů. A jelikož se nic nevyrovná osobní prohlídce, během které je možné na vlastní oči posoudit dispozice, kvalitu provedení, světlost i atmosféru nového bytu, přichází nyní developer s Dnem otevřených dveří. Ten se uskuteční již v sobotu 18. května.

Loading



 


„Uvědomujeme si, že koupě bytu je významné a nelehké rozhodnutí, a proto chceme našim zákazníkům zprostředkovat reálnou zkušenost. Vzhledem k současné situaci na trhu se zájemci o nové bydlení rozhodují o často životní investici pouze na základě vizualizací a popisu projektu od developera, v jehož důvěryhodnost musí uvěřit. Den otevřených dveří je přirozený a neformální způsob, jakým si lze nemovitost prohlédnout, ujistit se o jejích kvalitách a rozptýlit případné obavy. V naší nabídce ještě zbývají poslední jednotky 2+kk v ceně 3,8 milionu Kč, standardní 3+kk lze pořídit kolem 5,2 milionu Kč,“ říká Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development.
Rezidenční projekt Element Letňany nabízí celkem 107 bytů na pěti nadzemních podlažích v dispozicích od 1+kk do 3+kk s plánovaným termínem stěhování letos na podzim. Každý byt má k dispozici vlastní komoru, navíc je možné přikoupit zděný sklep či parkovací stání v suterénu domu. Většina bytů je vybavena rekuperační jednotkou, která se stará o pravidelný přísun čerstvého vzduchu do interiéru bez teplotních ztrát. Projekt se nachází v ulici Tupolevova v Letňanech, které patří mezi vyhledávané pražské rezidenční lokality zásluhou výborné občanské vybavenosti a dostupnosti do centra města. Autobusová zastávka je přímo v ulici Tupolevova, stanice metra pak v docházkové vzdálenosti.
Tisková zpráva Geosan Development

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Začal lobbing za státem dotované hypotéky. Jak velká by to byla chyba?

Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů a dokonce […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

07. 05. 2024

Analýza: Poptávka po nových bytech v Praze prudce vzrostla

První čtvrtletí letošního roku přineslo další výrazné oživení poptávky na pražském trhu s novými byty. Prodalo se jich bezmála o čtvrtinu více než v předchozím čtvrtletí a téměř 2,5krát tolik, co ve stejném období loňského roku. Výrazný vliv měly především klesající úrokové sazby a zlepšení dostupnosti hypoték.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

03. 05. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *