EUR 24.755

USD 22.926

REPO sazba ČNB 5.25 %

Inflace 2.9 %

EUR 24.755

USD 22.926

22. 02. 2024

0 komentářů

Crestyl spustil výstavbu další etapy rodinných domů ve Vysokém Újezdu nedaleko Prahy

 

V lednu začala výstavba další z etap rodinného bydlení v obci Vysoký Újezd, která leží nedaleko metropole uprostřed přírody. Zahrnuje 33 prostorných dvoupodlažních rodinných domů, které dokončí čtvrť U Kůlen. Stavba, kterou má na starosti společnost Metrostav, by měla být hotova na začátku roku 2026.

Loading



 

„Celý projekt připravujeme s ohledem na soukromí obyvatel a soulad s přírodou. Jednotlivé parcely jsou obklopeny zelení, místní široké komunikace jsou lemovány stromořadím a travnatým pásem. Navíc na území obce bylo vysazeno více než 1200 stromů. Přitom nezapomínáme ani na občanskou vybavenost a infrastrukturu, do které rovněž investujeme, což odlišuje tuto lokalitu od jiných. V námi vybudovaných prostorách je například prodejna potravin, lahůdky, nebo vyhlášená italská restaurace a fitness, investovali jsme i do revitalizace návsi nebo věnovali obci pozemek pro mateřskou školu a podpořili její výstavbu,“ říká Viktor Peška, obchodní ředitel společnosti Crestyl.

Nová etapa zahrnuje dokončení čtvrti U Kůlen, která se rozkládá v jižní části obce Vysoký Újezd a poskytuje tak záruku klidu a prosluněných dní. Celkem 33 dvoupodlažních rodinných domů, s rovnou nebo šikmou střechu plně navazuje na dosavadní výstavbu v této lokalitě. Domy s dispozicí 5+kk a plochou 165 m2 nabízí velkou zahradu, garáž a tři koupelny a budou vybaveny tepelným čerpadlem. Přímo ve čtvrti U Kůlen je pak otevřen i vzorový dům.

Rezidenční projekt Vysoký Újezd citlivě navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kdo hledají klidný styl života na dosah Prahy a veškerých služeb. Crestyl zde již vybudoval kompletně zasíťované parcely pro stavbu rodinných domů, samostatné rodinné domy, ale i řadové rodinné domy a nízkopodlažní bytové domy s byty umístěné přímo v centru obce. Vznikly zde i komerční jednotky pro obchody a služby. V sousedství je navíc zámecká zahrada a ve zrekonstruovaném zámku bude otevřen butikový hotel se všemi souvisejícími službami.

Celý rezidenční projekt Vysoký Újezd spojuje klid venkova a blízkost hlavního města. Nachází se v malebné lokalitě uprostřed křivoklátských a brdských lesů v sousedství prestižního golfového hřiště Albatross. Přilehlé zelené lesy přímo vybízí k dlouhým večerním procházkám nebo rannímu běhu. Rodiny s dětmi ocení nejen velká prostranství a zahrady, ale i dětské hřiště.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.52 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%

5.52%
Historie vývoje

 

 


Související články

Změna trendu potvrzena, ceny starších domů už rostou

Ceny starších domů pokračují v mírném růstu. Trend, který naznačovaly již zprávy z loňského roku, potvrdila i čísla za první letošní kvartál. Zatímco v meziročním pohledu ještě 6 z 8 zkoumaných měst zaznamenalo mírný cenový pokles, v kvartální pohledu již naopak převládal cenový růst, a to od jednoho procenta v Ostravě až do pět procent v Brně. Vyplývá z analýzy společnosti FérMakléři.cz.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

15. 05. 2024

Rizika špatně nastavené ceny prodávané nemovitosti

Nastavení správné prodejní ceny nemovitosti je naprosto klíčovým krokem v celém procesu prodeje. Ovlivňuje nejen to, jak rychle byt či dům prodáte, ale i to, kolik peněz ve výsledku získáte. Když cenu nastavíte adekvátně, budete mít dostatek zájemců a prodáte relativně rychle, v opačném případě si na kupce počkáte měsíce či roky, a budete muset postupně […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

14. 05. 2024

Nový stavební zákon pod lupou

Nový stavební zákon bude pro všechny typy staveb účinný od 1. července 2024. Jedním ze zamýšlených cílů nové úpravy bylo stavebníkům ulevit a také zrychlit celý povolovací proces. Zaměřme se na novinku v podobě jednotného řízení o povolení záměru – v čem skutečně stavebníkům usnadní život a s jakými úskalími je třeba počítat?

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

13. 05. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *