EUR 25.235

USD 23.616

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.235

USD 23.616

Text: PR článek

05. 12. 2016

0 komentářů

Nová legislativa je příležitost pro šikovné finanční poradce,

 

říká o vlivu novely zákona o spotřebitelském úvěru na oblast finančního poradenství Věra Slaninová, ředitelka úseku interní obchodní cesty finanční skupiny Wüstenrot.

Loading



 


Novela zákona o spotřebitelském úvěru vstoupila v platnost 1. prosince. Co kromě zvýšené ochrany spotřebitele znamená pro finanční instituce?
Klíčová je pro nás rozhodně změna týkající se finančních poradců a úvěrových makléřů. Rozhodně vítáme větší dohled a zvýšený důraz na jejich odbornost, důvěryhodnost a profesionalitu. To, podle mého názoru, rozhodně prospěje trhu a obecně pověsti finančního poradenství. Vychází to i z našich průzkumů, neboť tři čtvrtiny Čechů jsou přesvědčeni, že je potřeba tuto oblast regulovat.
S novými podmínkami na trhu se musí vypořádat všichni, jak je na tom Wüstenrot?
Jsme v poněkud jiné situaci než klasické banky se sítí kamenných poboček. Kvalitní síť vázaných finančních poradců je pro naše úspěšné fungování na trhu zcela rozhodující. Troufám si říci, že jsme se na chystané změny velmi dobře připravili a našim klientům se bude i nadále dostávat odborné a profesionální péče na vysoké úrovni. Každopádně, vždy je co vylepšovat a rádi bychom náš prodejní tým o další kvalitní poradce ještě rozšířili.
Pokud zmiňujete rozšiřování prodejního týmu, co nabízíte svým vázaným finančním poradcům?
Náš přístup bych nejen v souvislosti se zákonem o spotřebitelském úvěru charakterizovala heslem „Vy máte otázky, my máme odpovědi“. Naším cílem je poskytovat všem poradcům maximální možnou podporu už od samého začátku. Každému našemu vázanému zástupci vyřídíme zdarma registraci u České národní banky a zajistíme přípravu na odbornou zkoušku. To je povinnost, kterou je potřeba splnit do konce února příštího roku, a my s tím velmi rádi našim poradcům pomůžeme.
Pro členy našeho týmu máme celou řadu atraktivních výhod. Jsme společnost orientovaná na obchodní výsledky a jejich plnění umíme nadstandardně ocenit. Novým kolegům nabízíme zdarma adaptační program a proškolení. Nechybí ani motivační soutěže, slevy na naše produkty a neustála podpora se zázemím silné finanční skupiny. Musím zmínit také speciální benefity jako zvýhodněný operativní leasing či pojištění odpovědnosti.
Wüstenrot tak umí vyřešit nejen bydlení, ale i potřeby finančních poradců.
Více informací o nabídce Wüstenrot pro finanční poradce najdete zde.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *