13. 02. 2023

Aplikace eVlastníci získává na popularitě. Online hlasování určené sdružením vlastníků jednotek využívá v České republice již stovka SVJ

Místo toho, aby člověk trávil čas na domovní schůzi, v klidu se zaregistruje v aplikaci, přečte si podklady a jednoduše odkliká PRO nebo PROTI k jednotlivým bodům hlasování.

Společenství vlastníků bytových jednotek platformu eVlastníci vítají. Je uživatelsky přívětivá, hlasovat z pohodlí domova s ní zvládne opravdu každý. Důkazem je rychle narůstající počet registrací a uskutečněná hlasování.

Máme velkou radost z reakcí předsedů a samotných vlastníků. V rámci podpory, kterou při hlasování zajišťujeme, získáváme bezprostřední zpětnou vazbu, i konkrétní návrhy pro zdokonalování celé platformy. Těchto podnětů si ceníme a řadu z nich uplatníme v rámci dalšího rozvoje aplikace eVlastníci. Našim cílem je zjednodušit a zpříjemnit život vlastníkům jednotek. Osobní účast na domovní schůzi bude do budoucna jenom pro ty, kdo z jakéhokoli důvodu online hlasovat nechtějí. Ti, kteří tam chodili překřičet ostatní, budou mít smůlu.“ vysvětluje Lukáš Truxa.

Přál bych si, aby co nejvíce uživatelů hodnotilo aplikaci za přínosnou“, uzavírá Lukáš Truxa, spoluzakladatel startupu eVlastníci.

V současné době bezpečně poskytujeme službu online hlasování pro 100 SVJ a na přechod z korespondenční formy do online prostředí se připravuje řada dalších jednotek. A to všechno za necelý rok uvedení aplikace do života.

Je v souladu s našim očekáváním, že se nám v relativně krátkém období od dubna 2022 podařilo získat takový počet zákazníků a věříme, že se okruh spokojených uživatelů bude rozrůstat“, říká Ondřej Bělecký, spoluzakladatel startupu eVlastníci.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.52 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu