Buřinka opět bodovala v soutěži Zlatá koruna

Stavební spořitelna České spořitelny (Buřinka) opět uspěla v soutěži Zlatá koruna a získala stříbrné ocenění pro online stavební spoření. Jedná se o první zcela online stavební spoření, které lze uzavřít od začátku až do konce z pohodlí domova pro celou rodinu. Není tedy nutné následně navštívit pobočku ani poradce. Online stavební spoření od zahájení své existence před necelými 3 lety v této soutěži zabodovalo pokaždé.

Soutěž Zlatá koruna oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu nepřetržitě od roku 2003. Soutěžící produkty jsou rozdělené do 18 kategorií a posuzuje je odborná porota. Buřinka získala se svým online stavebním spořením cenu v kategorii Stavební spoření.
 „Získat Stříbrnou korunu v tak tvrdé konkurenci je skvělý úspěch a vážíme si ho o to více, že jsme se na cestu online sjednávání vydali jako první mezi stavebními spořitelnami,“ říká Jana Hrušková, ředitelka útvaru Produkty a marketing v Buřince. A dodává: „Těší nás, že podle ukazatele „Hodnoti.me“, kde je aktuálně 4 700 recenzí klientů, naše produkty doporučuje 98% z nich. Z vysoce konkurenčního prostředí, které podporuje i soutěž Zlatá koruna, tak profituje především spotřebitel, kterému se dostává stále lepších služeb a produktů.“.
Sjednání online stavebního spoření je velmi jednoduché. K jeho uzavření stačí kopie 2 osobních dokladů (plus pro dítě kopie rodného listu), kopie výpisu z účtu a provedení aktivační platby. Smlouva je uzavřena během několika minut. Všechny benefity stavebního spoření včetně zhodnocení vkladů a státní podpory u online stavebního spoření zůstávají. Nezanedbatelnou výhodou je finanční úspora, kdy Buřinka nabízí uzavření smlouvy na svém webu s cílovou částkou až 400 tisíc korun za jednotnou paušální cenu 495 korun. „Podle interních statistik sjednávají klienti v online stavebním spoření průměrně vyšší cílovou částku o 30 000 Kč. Nejčetnější je maximální cílová částka 400 000 Kč především pro unikátnost jednotné paušální ceny,“ uvádí Jana Hrušková.
Navíc v červnu, díky oslavě 25 let na českém trhu, připravila Buřinka pro své klienty dárek v podobě uzavření online stavebního spoření zcela ZDARMA. Nabídka platí od 25. května od 25. června 2019. Díky této akci klient může dosáhnout na zhodnocení vkladů až 3,6 % ročně.
Stříbrnou korunu v kategorii stavební spoření převzal 30. května 2019 na slavnostním galavečeru v TOP HOTELU Praha Stanislav Oliva, produktový manažer stavebního spoření Buřinky.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek